Kyllingfilet-med-melon-og-mangosalat-1
Til oppskriften

Kyllingfilet med melon og mangosalat

Kylling og frukt passer godt sammen, spesielt på varme sommerdager. Dressingen er rett og slett melonyoghurt. Enkelt, godt og sunt - kan det bli bedre? 
Under 20 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

MELON- OG MANGOSALAT

Fremgangsmåte

  • Pensle kyllingfilet med chilisaus og krydre med salt og pepper. Stek dem i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  • Del ingrediensene til salaten i passe biter og anrett på fat. Drypp over saft fra en lime. Skjær kyllingfiletene i passe tykke skiver og anrett dem på fat sammen med mango- og melonsalaten.
  • Drypp melonyoghurt over salaten og server ekstra ved siden av. Pynt med mynteblader like før servering.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Print