Kyllingfilet-med-paprikasaus-1

Kyllingfilet med paprikasaus

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Det er ikke alltid like enkelt å få tak i kyllingfilet med skinn, evt. kyllingbryst med skinn, men hvis du finner det i butikken bør du gripe sjansen. Du kan nemlig fylle mye godt under skinnet som gir ekstra god smak. Prøv gjerne denne oppskriften!
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del paprikaene i to og ta ut kjernene. Legg de halve paprikaene i en bakepapirkledd langpanne og stek dem ved 220 °C til de har falt sammen og begynner å bli svarte. Avkjøl i plastpose.
  • Dra skinnet av paprikaene og kjør kjøttet til en tykk saus i en matprosessor. Varm opp sausen like før servering og smak den til med salt og pepper.
  • Kok opp risen som anvist på pakken.
  • Legg frisk estragon under kyllingskinnet. Brun kyllingfiletene på varm panne med litt smør til de til de er gylne på begge sider og krydre med salt og pepper. Legg filetene i en ildfast form og stek dem ved 180 °C i ca. 20 minutter. La filetene hvile noen minutter før de skjæres i skiver.
  • Server kyllingfiletene med paprikasaus og kokt ris.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest