Kyllingfilet-med-poteter-i-tomatsaus-1

Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Det er hverdager det er flest av. Her er en god hverdagsmiddag med kyllingfilet som er ferdig på ca. 20 minutter. 
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek kyllingfilet i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  • Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank. Tilsett hermetisk tomat, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.
  • Kok potetbiter i ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt. Del brokkoli i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.
  • Server kyllingfiletene med brokkoli og poteter i tomatsaus.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften