Meny

Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Kyllingfilet-med-poteter-i-tomatsaus-1

Oppdatert

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Det er hverdager det er flest av. Her er en god hverdagsmiddag med kyllingfilet som er ferdig på ca. 20 minutter. 
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek kyllingfilet i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  • Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank. Tilsett hermetisk tomat, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.
  • Kok potetbiter i ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt. Del brokkoli i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.
  • Server kyllingfiletene med brokkoli og poteter i tomatsaus.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også