Kyllingfilet-med-ratatouille-1

Kyllingfilet med ratatouille

Kyllingfilet med ratatouille er en frisk og fargerik hverdagsrett. I tillegg er den både næringsrik, smakfull og rask å lage. 

Tid: Under 20 min
Grad: Enkel
Rett: Middag

Ingredienser

Porsjoner: 4

Ratatouille

Skriv ut

SLIK GJØR DU

  1. Rens og kutt grønnsaker grovt. Fres dem i en stekepanne med olje til de er møre. Skyv grønnsakene fra midten, og ha i tomatpuré. Fres tomatpuréen litt slik at råsmaken fjernes, se til at det ikke svir seg. Vend den så sammen med grønnsakene.
  2. Tips: Vil du runde av smaken på ratatouillen kan du også smake den til med litt sukker.
  3. Ha i hakkede tomater og stek videre i 5 minutter. Smak til med oregano, salt og pepper.
  4. Kok ris som anvist på pakken.
  5. Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Ha olje i en stekepanne og brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side.
  6. Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter.
  7. Server kyllingfileten med en herlig ratatouille og ris.

Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley