Kyllingfilet-med-ratatouille-1
Til oppskriften

Kyllingfilet med ratatouille

Kyllingfilet med ratatouille er en frisk og fargerik hverdagsrett. I tillegg er den både næringsrik, smakfull og rask å lage. 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Ratatouille

Fremgangsmåte

  • Rens og kutt grønnsaker grovt. Fres dem i en stekepanne med olje til de er møre. Skyv grønnsakene fra midten, og ha i tomatpuré. Fres tomatpuréen litt slik at råsmaken fjernes, se til at det ikke svir seg. Vend den så sammen med grønnsakene.
  • Tips: Vil du runde av smaken på ratatouillen kan du også smake den til med litt sukker.
  • Ha i hakkede tomater og stek videre i 5 minutter. Smak til med oregano, salt og pepper.
  • Kok ris som anvist på pakken.
  • Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Ha olje i en stekepanne og brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side.
  • Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter.
  • Server kyllingfileten med en herlig ratatouille og ris.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print