Meny

Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

Kyllingfilet-med-spekeskinke-og-sommerkål-1

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

Litt salt spekeskinke surret rundt kyllingfileten gir ekstra god smak som passer perfekt til sommerkålen.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Krydre kyllingfilene med pepper og pakk de inn i spekeskinke. Fest med tannpirkere.
  • Brun filetene i en varm stekepanne med margarin. Legg dem i en ildfast form og stek videre i ovn ved 180 °C ca. 15 minutter.
  • Del kålen i båter og kok dem i lettsaltet vann i ca. 5 minutter.
  • Server med kokte ferskpoteter med persilledryss.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også