Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

Tid: 20-40 min
Vanskelighetsgrad: Middels
Porsjoner: 4

Litt salt spekeskinke surret rundt kyllingfileten gir ekstra god smak som passer perfekt til sommerkålen.

Skriv ut

Ingredienser

SLIK GJØR DU

  1. Krydre kyllingfilene med pepper og pakk de inn i spekeskinke. Fest med tannpirkere.
  2. Brun filetene i en varm stekepanne med margarin. Legg dem i en ildfast form og stek videre i ovn ved 180 °C ca. 15 minutter.
  3. Del kålen i båter og kok dem i lettsaltet vann i ca. 5 minutter.
  4. Server med kokte ferskpoteter med persilledryss.

Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson

2018-06-02T07:08:57+00:00

Legg igjen en kommentar

Translate »