Kyllingfilet med ungarsk vri

Kyllingfilet med ungarsk vri

Kyllingfilet med ungarsk vri

Tid: 20-40 min
Vanskelighetsgrad: Enkel
Porsjoner: 4
Skriv ut

Ingredienser

Saus

SLIK GJØR DU

  1. Krydre kyllingfileten med litt salt og pepper og stek den pent brun på middels høy varme i en panne med litt smør og nøytral olje.

Sausen

  1. Rens og skjær opp tomater, paprika, løk og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i en liten kjele til det blir en saftig røre, ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper og gjerne litt sterkt paprikapulver eller chili.
  2. Server retten sammen med kokt ris blandet med for eksempel oliven og litt vårløk.

Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals

2018-06-02T07:08:58+00:00

Legg igjen en kommentar

Translate »