Kyllinggryte-á-la-bacalao-1
Til oppskriften

Kyllinggryte à la bacalao

Lag en kyllinggryte litt à la Bacalao, og server den rykende varm i dype tallerkener med godt brød til! 
40-60 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del kyllingen i 8 biter. Stek bitene i olivenolje og ha på salt og kvernet pepper.
  • Legg bitene over i en gryte. Kok ut pannen med litt vann og en buljongterning og ha det i gryten. Tilsett vin, tomatjus, tomatpuré, urter og laurbærblad. La det småkoke/trekke under lokk i ca. 15 minutter.
  • Skrell poteter og del dem i kløfter. Ha poteter, løkbåter og chili i gryten og la det koke ca. 10 minutter eller til potetene er møre. Tilsett paprikastrimler, tomater i grove biter og bacon mot slutten av koketiden. Smak til med salt og kvernet pepper.
  • Kyllinggryten serveres rykende varm i dype tallerkener med godt brød til. Pynt eventuelt med litt sprøtt bacon og urter.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Print