Kyllinggryte med kokosmelk

Kyllinggryte med kokosmelk

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Bruk gjerne en thai-karri i denne kyllinggryten for å få litt sterkere karrismak. 
PORSJONER3

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok ris som anvist på pakken.
  • Fres løk, hvitløk og karri i smør eller olje. Tilsett kyllingkjøtt og krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet er hvitt.
  • Ha i buljong, kokosmelk og gurkemeie og la det koke et par minutter før du har i grønnsaker. Kok videre i 4-5 minutter.
  • Server med ris. Dryss over hakket koriander og pynt eventuelt med hakket rød paprika eller chili og limebåter.
Kilde: matprat.no Foto: Helge Eek
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest