Kyllingkebab med raita0

Kyllingkebab med raita

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Server nydelig krydret kebab av kyllingkjøttdeig med raita og nanbrød.
PORSJONER4

Ingredieser

Raita

Fremgangsmåte

  • Ha løk i en hurtigmikser sammen med koriander, hvitløk, ingefær og chilipepper og kjør det til det blir en finhakket krydderblanding.
  • Elt krydderblandingen sammen med garam masala, gurkemeie og kokos inn i kjøttdeigen. Sett eventuelt kjølig en ½ times tid.
  • Lag små boller (eggstørrelse) og tre én og én på et spyd. Form den deretter til en avlang pølse på spydet. Stekes i panne med olje eller over grillen.
  • Bland alle ingrediensene til raitaen i en bolle.
  • Server med nanbrød.

Tips

  • Husk å legg trespyd i bløt i 15-20 min i forkant. Da forhindrer du at spydet tar fyr på grillen.
Kilde: matprat.no 
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest