Meny

Kyllingkebab med raita

Kyllingkebab med raita0

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllingkebab med raita

Server nydelig krydret kebab av kyllingkjøttdeig med raita og nanbrød.
PORSJONER4

Ingredieser

Raita

Fremgangsmåte

  • Ha løk i en hurtigmikser sammen med koriander, hvitløk, ingefær og chilipepper og kjør det til det blir en finhakket krydderblanding.
  • Elt krydderblandingen sammen med garam masala, gurkemeie og kokos inn i kjøttdeigen. Sett eventuelt kjølig en ½ times tid.
  • Lag små boller (eggstørrelse) og tre én og én på et spyd. Form den deretter til en avlang pølse på spydet. Stekes i panne med olje eller over grillen.
  • Bland alle ingrediensene til raitaen i en bolle.
  • Server med nanbrød.
Tips
  • Husk å legg trespyd i bløt i 15-20 min i forkant. Da forhindrer du at spydet tar fyr på grillen.
Kilde: matprat.no 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også