Meny

Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

Kyllingklubber-med-rabarbraglaze-og-chilicoleslaw-1

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, servert med en frisk chilicoleslaw bør så absolutt prøves. Herlig! 
PORSJONER4

Ingredieser

RABARBRAGLAZE
CHILICOLESLAW

Fremgangsmåte

  • Rens rabarbra og skjær den i biter. Kok opp rabarbrabitene med sukker og hvitvin, la det koke i ca. 5 minutter uten å røre. Sil av rabarbraen og hell saften tilbake i kjelen.
  • Tilsett resten av ingrediensene og la koke i 5-10 minutter til en passe tykk glaze. Sett til avkjøling.
  • Lag chilicoleslaw. Bland sammen ingrediensene til coleslawsalaten og smak til med salt og pepper.
  • Legg kyllinglår på grillen med aluminiumsfolie under og grill dem 6-7 minutter på hver side. Pensle lårene med rabarbraglaze og grill videre i 2-3 minutter.
  • Tips: Her brukes aluminiumsfolie fordi glazen inneholder mye sukker, dette gjør at det svir seg fort. Så følg med.
  • Server kyllinglår med chilicoleslaw og for eksempel grillede tomater og stekte potetbåter.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også