Meny

Kyllinglår “confit”

kyllinglår-confit

Oppdatert

 

PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 120 grader.
  • Gni kyllinglårene inn med alt saltet og la stå 1 time for å gi smak.
  • Skyll bort saltet og legg lårene i en stor ildfast form eller en gryte.
  • Hell på oljen/andefettet og ha i urtene og knuste hvitløksfedd.
  • Sett inn i ovnen og la det  stå i 6 timer.
  • Ta lårene ut av fettet og legg på et stekebrett med bakepapir.
  • Sett ovnen opp på 220 grader med grillelementene på, og sett inn kylling-lårene i 3-5 minutter, eller til de har fått en fin gyllen farge og sprøtt skinn.
  • Server med god potetmos (se egen oppskrift).

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også