Kyllinglår-med-avokado-og-feta-1
Til oppskriften

Kyllinglår med avokado og feta

De ferdiggrillede kyllinglårene får et skikkelig løft med denne saftige og smakfulle salaten! 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 °C i 15-20 minutter.
  • Tips: Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.
  • Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen.
  • Tips: Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
  • Fordel salat på tallerkenene, legg på en halv avokado, og fyll den med fetaost. Dryss over finhakket rødløk og litt grovmalt pepper.
  • Legg de varme kyllinglårene på tallerkenene og server.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print