Meny

Kyllinglår med avokado og feta

Kyllinglår-med-avokado-og-feta-1

Oppdatert

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllinglår med avokado og feta

De ferdiggrillede kyllinglårene får et skikkelig løft med denne saftige og smakfulle salaten! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 °C i 15-20 minutter.
  • Tips: Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.
  • Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen.
  • Tips: Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
  • Fordel salat på tallerkenene, legg på en halv avokado, og fyll den med fetaost. Dryss over finhakket rødløk og litt grovmalt pepper.
  • Legg de varme kyllinglårene på tallerkenene og server.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også