Meny

Kyllinglår med potet og gulrotrøsti

Kyllinglår-med-potet-og-gulrotrøsti-1

Oppdatert

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllinglår med potet og gulrotrøsti

Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Prøver du denne oppskriften vil du kanskje få deg en ny superenkel favorittrett? Svisj and you have a dish! 
PORSJONER4

Ingredieser

POTET- OG GULROTRØSTI
Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Varm kyllinglår i ovn på 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.
  • Riv potet og gulrot grovt på et rivjern. Klem ut litt av væsken og bland inn salt og pepper.
  • Stek små, flate potetkaker på middels varme i en stekepanne til de er sprø og gjennomstekt.
  • Server med skivet tomat og kesam.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også