Kyllinglår-med-smak-av-honning-1

Kyllinglår med smak av honning

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Den søte honningen gir de grillede kyllinglårene både en nydelig sødme og et gyllen og fin farge på skinnet. Retten er rask å lage.
PORSJONER2

Ingredieser

HONNINGMARINADE

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Pensle en ildfast form. Skjær løk og sitron i skiver og legg dem i bunnen av formen sammen med noen kvister rosmarin. Legg kyllinglårene oppå.
  • Rør sammen ingrediensene til marinaden og pensle kyllingen. Drypp marinaden som blir til overs på sitron og løk. La formen stå midt i ovnen ved 180 °C til løken er myk og kyllinglårene gjennomvarme. Beregn 15-25 minutter avhengig av størrelsen på kyllinglårene.
  • Server med lettkokt brokkoli og hjemmelaget potetmos >>.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest