Kyllinglår-med-sotpotet-1
Til oppskriften

Kyllinglår med sotpøtet

Lag din egen vri på posen med béarnaisesaus, så skal du få smake noe som er godt! Her med grillede kyllinglår og spennende søtpotet. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER3

Ingredieser

KREMET SAUS MED EPLER OG CHILI

Fremgangsmåte

  • Skrell søtpotetene og del dem i båter. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Drypp over litt olje og kvernet pepper. Stek i stekeovn ved 200 °C ca. 15 minutter til de er møre.
  • Varm kyllinglårene i ovnen ca. 10 minutter. Dryss litt grovt salt over potetene før servering.
  • Ha sauspulver, vann og crème fraîche i en kjele og kok opp. Tilsett eple, chili og estragon. Smak til med salt og pepper.
  • Server kyllinglårene med kremet saus med epler og chili, søtpotet og for eksempel lettkokt brokkoli.
Kilde: matprat.no Foto: Kim Holthe
Print