Meny
Kyllinglår-med-sotpotet-1
Lag din egen vri på posen med béarnaisesaus, så skal du få smake noe som er godt! Her med grillede kyllinglår og spennende søtpotet. 
Porsjoner3
Ingredieser
KREMET SAUS MED EPLER OG CHILI
Fremgangsmåte
  • Skrell søtpotetene og del dem i båter. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Drypp over litt olje og kvernet pepper. Stek i stekeovn ved 200 °C ca. 15 minutter til de er møre.
  • Varm kyllinglårene i ovnen ca. 10 minutter. Dryss litt grovt salt over potetene før servering.
  • Ha sauspulver, vann og crème fraîche i en kjele og kok opp. Tilsett eple, chili og estragon. Smak til med salt og pepper.
  • Server kyllinglårene med kremet saus med epler og chili, søtpotet og for eksempel lettkokt brokkoli.
Kilde: matprat.no Foto: Kim Holthe

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter