Meny

Kyllinglår med urter

Kyllinglår-med-urter-1

Oppdatert

40-60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllinglår med urter

Med rå kyllinglår kan du tilsette god smak under steking. Her har vi brukt hvitløk og masse urter. Potetsalaten er også svært smakfull, med både bacon, vårløk, ruccula og soltørkede tomater. 
PORSJONER4

Ingredieser

Potetsalat

Fremgangsmåte

  • Hakk urter og hvitløk og ha det under skinnet på kyllinglårene. Legg dem i en ildfast form, pensle med olje og dryss over salt og pepper. Stek lårene i stekeovn ved 180 °C ca. 40 minutter.
  • Kok potetene, avkjøl litt og del dem i skiver. Stek bacon og del det i biter. Skjær vårløk i ringer og soltørkede tomater i to. Bland det sammen med resten av ingrediensene til potetsalaten. Hell over marinaden fra de soltørkede tomatene. Dryss over nykvernet pepper.
  • Server kyllinglårene med potetsalat og gjerne bakt tomat.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også