Kyllinglår-med-urter-1
Til oppskriften

Kyllinglår med urter

Med rå kyllinglår kan du tilsette god smak under steking. Her har vi brukt hvitløk og masse urter. Potetsalaten er også svært smakfull, med både bacon, vårløk, ruccula og soltørkede tomater. 
40-60 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Potetsalat

Fremgangsmåte

  • Hakk urter og hvitløk og ha det under skinnet på kyllinglårene. Legg dem i en ildfast form, pensle med olje og dryss over salt og pepper. Stek lårene i stekeovn ved 180 °C ca. 40 minutter.
  • Kok potetene, avkjøl litt og del dem i skiver. Stek bacon og del det i biter. Skjær vårløk i ringer og soltørkede tomater i to. Bland det sammen med resten av ingrediensene til potetsalaten. Hell over marinaden fra de soltørkede tomatene. Dryss over nykvernet pepper.
  • Server kyllinglårene med potetsalat og gjerne bakt tomat.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Print