Meny

Kyllinglår med vannkastanjer og rosenkål

Kyllinglår-med-vannkastanjer-og-rosenkål-1

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllinglår med vannkastanjer og rosenkål

Grillede kyllinglår er kosemat med mye god smak og fortreffelig saftighet. Fremfor alt er det superenkel middagsmat som krever minimalt med tilberedningstid. 
PORSJONER4

Ingredieser

VANNKASTANJER OG ROSENKÅL

Fremgangsmåte

  • Varm kyllinglår i ovn på 200 °C i 20 minutter, eller i en stekepanne.
  • Kok rosenkål som beskrevet på posen.
  • Stek smårettbacon og finhakket hvitløk i en panne med margarin. Tilsett vannkastanjer og den kokte rosenkålen. Krydre med salt og pepper.
  • Server gjerne med godt brød.
  • Beregn gjerne et ekstra kyllinglår på hver person som er sulten.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også