Kyllinglår-med-vannkastanjer-og-rosenkål-1

Kyllinglår med vannkastanjer og rosenkål

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Grillede kyllinglår er kosemat med mye god smak og fortreffelig saftighet. Fremfor alt er det superenkel middagsmat som krever minimalt med tilberedningstid. 
PORSJONER4

Ingredieser

VANNKASTANJER OG ROSENKÅL

Fremgangsmåte

  • Varm kyllinglår i ovn på 200 °C i 20 minutter, eller i en stekepanne.
  • Kok rosenkål som beskrevet på posen.
  • Stek smårettbacon og finhakket hvitløk i en panne med margarin. Tilsett vannkastanjer og den kokte rosenkålen. Krydre med salt og pepper.
  • Server gjerne med godt brød.
  • Beregn gjerne et ekstra kyllinglår på hver person som er sulten.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften