Meny

Kyllinglår mexico

Kyllinglår-mexico-1

Oppdatert

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllinglår mexico

Med ferdiggrillede kyllinglår har du et supert utgangspunkt for en rask middag. Server med ris og en varm tomat- og maissalsa, og du har herlig middag på 20 minutter. Lukk øynene og drøm deg en svipptur til Mexico! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm kyllinglårene i ovn på 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.
  • Kok risen etter anvisning på pakken.
  • Stek finhakket hvitløk og løk med olje i en varm panne. Tilsett tomater og la det koke i noen minutter. Ha i maiskorn og smak til med salt og pepper.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også