Kyllinglår-mexico-1

Kyllinglår mexico

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Med ferdiggrillede kyllinglår har du et supert utgangspunkt for en rask middag. Server med ris og en varm tomat- og maissalsa, og du har herlig middag på 20 minutter. Lukk øynene og drøm deg en svipptur til Mexico! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm kyllinglårene i ovn på 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.
  • Kok risen etter anvisning på pakken.
  • Stek finhakket hvitløk og løk med olje i en varm panne. Tilsett tomater og la det koke i noen minutter. Ha i maiskorn og smak til med salt og pepper.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest