Kyllingleverpaté

Kyllingleverpaté

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Server kyllingleverpaté med stekt bacon, sjampinjong, hakket sylteagurk og rødbeter.
PORSJONER6

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Stek løk og hvitløk blank i litt smør. Ta løken ut av pannen.
  • Del leveren i mindre biter (fjern evt. årer og sener). Stek leverbitene slik at de er litt rosa i midten. Ha i den stekte løken, timian og konjakk og la alt surre sammen 1-2 minutter.
  • Ha blandingen i en matprosessor. Riv litt muskat over, krydre med salt og pepper. Kjør alt sammen til det er jevnt og kremet.
  • Kle en liten form med plastfolie og fyll med avkjølt levermasse. Dekk til med plast og sett kaldt.
  • Pynt pateen med litt hakket løk og server med ristet sopp og bacon.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest