Kyllingpai-i-porsjonsformer

Kyllingpai i porsjonsformer

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Lag kyllingpaien i små porsjonsformer, så er de enkle å ta med ut på tur. 
PORSJONER4

Ingredieser

Paibunn

Fyll

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La det stå kjølig i ca. 15 minutter.
  • Kle porsjonsformer med paideig, prikk dem med en gaffel og stek dem i ovnen på nederste rille ved 200 °C i ca. 15 minutter.
  • Klipp bacon i biter, finhakk løk og stek det.
  • Skjær kyllingkjøttet i biter og fordel det på den forstekte paibunnen, sammen med bacon og løk.
  • Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen.
  • Stek paiene videre i ca. 25 minutter eller til de er gylne.
  • Server paiene lune med en god salat ved siden av.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest