Kyllingpai-i-porsjonsformer

Kyllingpai i porsjonsformer

Over 60 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Lag kyllingpaien i små porsjonsformer, så er de enkle å ta med ut på tur. 
PORSJONER4

Ingredieser

Paibunn

Fyll

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La det stå kjølig i ca. 15 minutter.
  • Kle porsjonsformer med paideig, prikk dem med en gaffel og stek dem i ovnen på nederste rille ved 200 °C i ca. 15 minutter.
  • Klipp bacon i biter, finhakk løk og stek det.
  • Skjær kyllingkjøttet i biter og fordel det på den forstekte paibunnen, sammen med bacon og løk.
  • Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen.
  • Stek paiene videre i ca. 25 minutter eller til de er gylne.
  • Server paiene lune med en god salat ved siden av.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften