Meny

Kyllingpizza

Kyllingpizza-1

Oppdatert

40-60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllingpizza

Ekte italiensk pizza med sprø bunn. Ikke så vanskelig å lage, men krever noe tid å forberede. Denne er stekt på grillen, men kan selvsagt stekes i stekeovn også. 
PORSJONER4

Ingredieser

PIZZADEIG
Fyll

Fremgangsmåte

  • Rør gjæren ut i fingervarmt vann (37 °C) og tilsett olje, salt og hvetemel. Elt deigen godt. La den heve ca. 1/2 time.
  • Stek kyllingstrimlene og dryss over salt og pepper.
  • Smør hvitløksmør over pizzabunnen. Del mozzarellaost i skiver og cherrytomater i to. Fordel fyllet over bunnen og legg på små klatter med pesto.
  • Stek i stekeovnen ved 225 °C i 15-20 minutter.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også