Meny
Kyllingsalat-med-couscous-og-ruccula-1
Gjør litt ekstra ut av kyllingsalaten, server den med spennende og fargerike ingredienser.
Porsjoner4
Ingredieser
Dressing
Fremgangsmåte
  • Stek kyllingfiletene i margarin i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.
  • Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.
  • Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver. Del over løken og skjær hver halvdel i skiver.
  • Grovhakk salaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost. Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en filet delt i to på hver tallerken.
  • Rør soltørkede tomater i rømmen og server som dressing til salaten.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter