Meny

Kyllingsalat med ris

Kyllingsalat med ris

Oppdatert

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kyllingsalat med ris

Kokte du litt for mye ris til middag i går? Ta vare på restene og la dem fortsette inn i en nydelig og mettende rissalat – en nydelig, lett middag eller en super lunsjrett.
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Del kyllingkjøttet i mindre biter med fingrene.
  • Finsnitt salat og vårløk. Skjær paprika og agurk i terninger.
  • Bland kylling, salat, grønnsaker og ris. Legg brødkrutonger og spirer på toppen.
  • Bland sammen dressingen og hell litt av den over salaten. Server resten ved siden av.
  • Rissalaten er en fin måte å få brukt opp både ris- og grønnsaksrester. Har du ikke alle ingrediensene som står over, kan de garantert byttes ut med andre ingredienser.
Kilde: matprat.no Foto: Sara Johannessen  

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også