Kyllingsuppe-med-raspeball-1
Til oppskriften

Kyllingsuppe med raspeball

En suppe som passer når det trengs noe varmt og mettende. 
Over 60 min
Middels
Suppe
PORSJONER4

Ingredieser

Raspeball

Fremgangsmåte

  • Kok høns eller kylling. Kok opp kraften, tilsett strimlede grønnsaker og kok dem møre i kraften. Smak til med salt og pepper. Server kyllingsuppen i dype tallerkner med pent skivet kylling eller hønsekjøtt, raspeball og persilledryss.
  • Godt brød eller flatbrød hører til. Raspeball: Riv potene ganske grovt og klem ut en del av væsken. Bland raskt inn resten av ingrediensene. Form til baller ved hjelp av hånden og en spiseskje.
  • La raspeballene trekke (småkoke) i lettsaltet vann (1 ts per liter) i ca. 20 minutter.
Kilde: matprat.no Foto: Espen Grønli
Print