Kyllingtagine med oliven
Til oppskriften

Kyllingtagine med oliven

En velsmakende, aromatisk kylling tagine. Serveres med brød. 
Over 60 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg oliven i vann i en time. Bytt vannet etter 30 min. Del kyllingen i passende stykker, og brun den i oljen i en tykkbunnet gryte. Finhakk løk og hvitløk, tilsett krydderet og hell på ca. 4 dl vann.
  • Kyllingen skal koke på svak varme til den er ferdigkokt og sausen har tykknet. Smak til med salt.
  • Bruk bare skallet på sitronen og del den i strimler. Hakket koriander, oliven og sitron legges i gryten, og alt gis et oppkok. Anrett kyllingbitene på et fat. Hell sausen over og server med brød.
  • * Ras-el-hanout tilgjengelig i noen supermarkeder eller spesialbutikker.
Print