Kyllingwok med ananas og sursot saus
Til oppskriften

Kyllingwok med ananas og sursot saus

Kyllingkjøttet er magert og alltid mørt. Derfor passer det ypperlig i wok, for her skal det stekes raskt på høy varme. Noen grønnsaker og en soyasaus er alt du trenger til et superraskt måltid.
20-40 min
Enkel
Asiatisk, Middag
PORSJONER3

Ingredieser

sursøt saus

Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingfileter i tynne strimler.
  • Gjør klar alle grønnsakene og finn frem alt til den sursøte sausen.
  • Stek kyllingstrimlene hurtig sammen med hvitløk og ingefær i en wok eller stor panne til kjøttet er hvitt. Tilsett paprika, aspargesbønner, ananas og purre. La det surre et par minutter til grønnsakene er så vidt møre.
  • Bland sammen soyasaus, ananassaft, tomatpuré, buljong og maisenna. Hell det over kjøttet og grønnsakene og kok opp. Smak til med eddik og sukker.
  • Server kyllingwoken i følge med ris.
Kilde: matprat.no Foto: Espen Grønli
Print