Meny
Kyllingwok med grønnsaker
Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt! 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær kyllingfilet i strimler. Skrell gulrot og kutt opp grønnsaker.
  • Kok ris som anvist på pakken.
  • Varm olje i en wokpanne eller en dyp stekepanne. Stek kyllingstrimlene på høy varme i mindre porsjoner og sett til side.
  • Varm opp olje og fres oppdelte grønnsaker. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkererter til sist.
  • Ha i stekt kylling.
  • Tilsett woksaus, vend forsiktig om og varm opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.
  • Server wokken med ris.
  • Tips: Man kan også wokke grønnsakene i en vanlig stekepanne.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter