Kyllingwok med grønnsaker

Kyllingwok med grønnsaker

Under 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingfilet i strimler. Skrell gulrot og kutt opp grønnsaker.
  • Kok ris som anvist på pakken.
  • Varm olje i en wokpanne eller en dyp stekepanne. Stek kyllingstrimlene på høy varme i mindre porsjoner og sett til side.
  • Varm opp olje og fres oppdelte grønnsaker. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkererter til sist.
  • Ha i stekt kylling.
  • Tilsett woksaus, vend forsiktig om og varm opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.
  • Server wokken med ris.
  • Tips: Man kan også wokke grønnsakene i en vanlig stekepanne.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley