Kyllingwok med sursøt saus

Kyllingwok med sursøt saus

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sursøt saus lager du raskt selv - enkelt rimelig og med masse smak. I denne kyllingwoken smaker den nydelig!
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ta av skinnet på grillet kylling og skjær kjøttet i passe store biter.
  • Gjør klart alle grønnsakene og ingrediensene til den sur-søte sausen.
  • Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett grønnsakene. La grønnsakene bli nesten møre og ha i kyllingkjøttet. La alt bli varmt og hell over sursøt saus som er rørt sammen. Kok opp og smak til.
  • Server gjerne med ris.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest