Meny
Laks-bakt-i-persille-1-1
Friske urter gir mange smaksmuligheter når du skal lage middag. Denne retten hvor du baker laksen med finhakket persille er et godt eksempel på en vellykket kombinasjon.
Porsjoner4
Ingredieser
Saus
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Sett stekeovnen på 175 °C.
  • Skjær laksen i serveringsstykker, dryss over salt og pepper og vend i finhakket persille.
  • Skjær tomat og sjampinjong i skiver, og legg i en smurt ildfast form med tomatene nederst.
  • Legg laksestykkene over grønnsakene og stek i stekeovnen i ca. 15 minutter.
Saus
  • Finhakk gressløk og bland med olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  • Server laksen med grønnsakene, sausen og kokte poteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Joakim Karlsson

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter