Laks-bakt-i-persille-1-1
Til oppskriften

Laks bakt i persille

Friske urter gir mange smaksmuligheter når du skal lage middag. Denne retten hvor du baker laksen med finhakket persille er et godt eksempel på en vellykket kombinasjon.
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 175 °C.
  • Skjær laksen i serveringsstykker, dryss over salt og pepper og vend i finhakket persille.
  • Skjær tomat og sjampinjong i skiver, og legg i en smurt ildfast form med tomatene nederst.
  • Legg laksestykkene over grønnsakene og stek i stekeovnen i ca. 15 minutter.

Saus

  • Finhakk gressløk og bland med olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  • Server laksen med grønnsakene, sausen og kokte poteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Joakim Karlsson
Print