Laks-bakt-i-persille-1-1

Laks bakt i persille

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Friske urter gir mange smaksmuligheter når du skal lage middag. Denne retten hvor du baker laksen med finhakket persille er et godt eksempel på en vellykket kombinasjon.
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 175 °C.
  • Skjær laksen i serveringsstykker, dryss over salt og pepper og vend i finhakket persille.
  • Skjær tomat og sjampinjong i skiver, og legg i en smurt ildfast form med tomatene nederst.
  • Legg laksestykkene over grønnsakene og stek i stekeovnen i ca. 15 minutter.

Saus

  • Finhakk gressløk og bland med olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  • Server laksen med grønnsakene, sausen og kokte poteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Joakim Karlsson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest