Laks-i-folie-med-grønnsaker-1-1

Laks i folie med grønnsaker

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En enkel måte å tilberede laks på er alt i en pakke. Den kan stekes i stekeovn eller tas med ut og legges på grillen. Er du glad i å dra på tur, kan den også stekes på bål. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær laksefileten i porsjonsstykker.
  • Skrell og skjær potetene i løvtynne skiver. Finhakk hvitløk, skjær vårløk i tynne ringer, paprika i strimler og tomat i skiver.
  • Smør litt crème fraîche på foliearkene og legg på potetskiver, hvitløk, vårløk, paprika og tomat.
  • Legg en laksefilet i hver pakke, dryss på salt og pepper og fordel resten av crème fraîchen over.
  • Pakk folien sammen rundt laksen og legg pakkene med skjøten opp på et stekebrett.
  • Bak laksen midt i stekeovnen til alt er gjennomkokt, ca. 15 minutter.
  • Server med det tilbehøret du ønsker.
  • Tips: Pakkene kan også varmes på grillen.
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest