Laks i teriyakisaus

Laks i teriyakisaus
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Laks i teriyakisaus

Rask hverdagsmiddag med smaken av helg? Enklere enn dette blir det ikke! Prøv denne oppskriften som inneholder et fåtall av ingredienser. 
PORSJONER4

Ingredieser

Serveres med

Fremgangsmåte

  • Dryss salt over laksen og ta den stå i 10 minutter. Tørk av saltet.
  • Ha laksen i en smurt, ildfast form og hell over teriyakisaus.
  • Vend fisken slik at begge sider blir dekket av saus, og la den trekke i ca. 10 minutter.
  • Tørk fisken, ha olivenolje i en stekepanne og brun fisken på begge sider.
  • Hell over teriyakisaus og la laksen trekke på svak varme til den er ferdig, 5-6 minutter.
  • Server laksen med ris og en frisk salat.
Tips
  • Bruk gjerne basmatiris.
Kilde: godfisk.no Foto: Norwegian Seafood Council
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken