Laks i teriyakisaus

Laks i teriyakisaus

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Rask hverdagsmiddag med smaken av helg? Enklere enn dette blir det ikke! Prøv denne oppskriften som inneholder et fåtall av ingredienser. 
PORSJONER4

Ingredieser

Serveres med

Fremgangsmåte

  • Dryss salt over laksen og ta den stå i 10 minutter. Tørk av saltet.
  • Ha laksen i en smurt, ildfast form og hell over teriyakisaus.
  • Vend fisken slik at begge sider blir dekket av saus, og la den trekke i ca. 10 minutter.
  • Tørk fisken, ha olivenolje i en stekepanne og brun fisken på begge sider.
  • Hell over teriyakisaus og la laksen trekke på svak varme til den er ferdig, 5-6 minutter.
  • Server laksen med ris og en frisk salat.

Tips

  • Bruk gjerne basmatiris.
Kilde: godfisk.no Foto: Norwegian Seafood Council
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften