Meny
Laks med kokos og lime
Kombinasjonen av laks, revet fersk kokos og gresk yoghurt med lime er så å si nesten uslåelig. Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak.
Porsjoner4
Ingredieser
Yoghurtdressing
Fremgangsmåte
  • Forvarm stekeovnen til 200 °C.
  • Bland yoghurt og finrevet limeskall i en liten bolle og sett bollen i kjøleskapet.
  • Fjern skallet på kokosnøtten og riv kokoskjøttet på et rivjern.
  • Del laksefilet i porsjonsstykker og legg dem på et bakepapirkledt stekebrett eller i en ildfast form. Pensle fisken med sesamolje og krydre med salt og pepper. Fordel revet kokos på toppen av laksestykkene og sett formen i stekeovnen. Stek laksen i 8 minutter.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skrell nederste del av aspargesene og kok dem knapt møre i lettsaltet vann, 3-4 minutter (avhengig av tykkelse).
Server laksen med nykokt asparges, yoghurtdressing, ris og noen båter med lime.
    Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter