Laks-med-rød-currypasta-og-kokosmelk-1-1

Laks med rød currypasta og kokosmelk

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Laks kler eksotiske krydder og tilbehør. Den sterke curry pasten blir passe dempet av den litt søtlige kokosmelken, en smaksbombe av de store. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær laksefileten i store terninger.
  • Rens og finhakk sjalottløk, fjern frø fra chili og skjær i strimler. Rens og skjær vårløk i tynne skiver, skjær limeblad i tynne strimler og kast stilken.
  • Varm olje i en stekepanne og brun lakseterningene på begge sider, i 1-2 minutter.
  • Legg lakseterningene til side på et fat.
  • Surr sjalottløk i stekepannen i ca. 2 minutter. Tilsett curry paste og kokosmelk, og rør ofte. Ha i chili, soyasaus, vann, buljongterning og sukker. Tilsett lakseterningene, vårløk og limeblad, og la det hele småkoke i 2-3 minutter.
  • Server med ris.
  • Tips: Om du vil ha en mildere variant kan du bruke mindre curry paste.
Kilde: godfisk.no Foto: Tom Haga
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest