Laks med rød currypasta og kokosmelk

Laks-med-rød-currypasta-og-kokosmelk-1-1
20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Laks med rød currypasta og kokosmelk

Laks kler eksotiske krydder og tilbehør. Den sterke curry pasten blir passe dempet av den litt søtlige kokosmelken, en smaksbombe av de store. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær laksefileten i store terninger.
  • Rens og finhakk sjalottløk, fjern frø fra chili og skjær i strimler. Rens og skjær vårløk i tynne skiver, skjær limeblad i tynne strimler og kast stilken.
  • Varm olje i en stekepanne og brun lakseterningene på begge sider, i 1-2 minutter.
  • Legg lakseterningene til side på et fat.
  • Surr sjalottløk i stekepannen i ca. 2 minutter. Tilsett curry paste og kokosmelk, og rør ofte. Ha i chili, soyasaus, vann, buljongterning og sukker. Tilsett lakseterningene, vårløk og limeblad, og la det hele småkoke i 2-3 minutter.
  • Server med ris.
  • Tips: Om du vil ha en mildere variant kan du bruke mindre curry paste.
Kilde: godfisk.no Foto: Tom Haga
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken