Meny
Laks-med-rød-currypasta-og-kokosmelk-1-1
Laks kler eksotiske krydder og tilbehør. Den sterke curry pasten blir passe dempet av den litt søtlige kokosmelken, en smaksbombe av de store. 
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Skjær laksefileten i store terninger.
  • Rens og finhakk sjalottløk, fjern frø fra chili og skjær i strimler. Rens og skjær vårløk i tynne skiver, skjær limeblad i tynne strimler og kast stilken.
  • Varm olje i en stekepanne og brun lakseterningene på begge sider, i 1-2 minutter.
  • Legg lakseterningene til side på et fat.
  • Surr sjalottløk i stekepannen i ca. 2 minutter. Tilsett curry paste og kokosmelk, og rør ofte. Ha i chili, soyasaus, vann, buljongterning og sukker. Tilsett lakseterningene, vårløk og limeblad, og la det hele småkoke i 2-3 minutter.
  • Server med ris.
  • Tips: Om du vil ha en mildere variant kan du bruke mindre curry paste.
Kilde: godfisk.no Foto: Tom Haga

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter