Laks-med-sopp-og-dill-1-1

Laks med sopp og dill

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Denne retten er både enkel og god, du har alt i en form og vips så er middagen ferdig. Laks servert med sopp og dill er vellykket kombinasjon.
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 160 °C.
  • Skjær laksen i serveringsstykker, drypp over olivenolje og saften av sitron, og dryss over salt og pepper.
  • Stek soppen i smør og dryss over salt og pepper.
  • Legg soppen i en smurt ildfast form og legg laksestykkene over.
  • Sett et steketermometer i den tykkeste delen av laksen, dekk formen med aluminiumsfolie og stek i stekeovnen til fisken har en kjernetemperatur på 40 °C.
  • Ha dill og lakserogn over, og server med ris ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Ingvar Eriksson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest