Laks og rekeburger med mango og koriander

Laks og rekeburger med mango og koriander

Under 20 min
Middels
Laks- og rekeburger servert med spirer, spinat og hvitløkstzatsiki. En burger med smak av sjø, sunnhet og sommer.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • En sunn og lett burger av deilig fersk laks, reker og vårløk! Bytt gjerne ut mangsosalsa med dressing etter egen smak. Bruk gjerne lakseburgere fra fiskedisken på Meny eller lag selv!
  • Kvern eller hakk laksefileten. Hakk reker og vårløk og bland med fisken. Krydre etter smak og form 4 stk burgere (alternativt ferdig kjøpte lakseburgere fra fiskedisken hos Meny). Grill eller stek lakseburgerne på sterk varme, ca. 3 min. på hver side.
  • Skjær mangoen i små terninger, grovhakk koriander og vårløk og bland med limesaften. Vask og riv salat.
  • Varm pitabrødene på grillen eller i stekeovnen på 200 °C. Lag et snitt i brødene og fyll med salat, lakseburger og mangosalsa.
  • Godt og enkelt!
Print