Meny
Laksefilet-med-baconostsaus-1-3
En enkel, sunn og velsmakende fiskemiddag. Passer ypperlig både til travle hverdager og i helgen.
Porsjoner4
Ingredieser
Saus
Fremgangsmåte
  • Sett stekeovnen på 180 °C og del laksefileten i porsjonsstykker.
  • Smør en ildfast form og legg fisken i formen. Krydre med sitronpepper og salt.
Saus
  • Smelt smøret i en kasserolle og tilsett finhakket løk. Surr løken under omrøring til den blir blank og gyllen. Tilsett melet og rør om. Spe med varm fiskebuljong og melk under omrøring. La det småkoke under omrøring i ca 5 minutter.
  • Tilsett osten og halvparten av persillen og rør om. Smak til med salt og nykvernet pepper og hell sausen over fisken.
  • Stek fisken midt i ovnen i ca 10 minutter. Dryss resten av persillen over fisken før servering. Fisken serveres med baconostsaus, kokte poteter og grønnsaker.
Kilde: melk.no Foto: Aina Hole

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter