Laksesnitsel-1-3
Til oppskriften

Laksesnitsel

Laksesnitsel med stekte poteter og frisk salat er både enkelt og raskt å lage. Server med saus etter ønske!
Ca. 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær laksefilet i tynne skiver.
  • Bland hvetemel, salt og pepper i en vid skål.
  • Pisk sammen egg i en annen vid skål. Ha griljermelet i en tredje vid skål.
  • Vend laksestykkene først i melblandingen, deretter i egg og til slutt i griljermelet.
  • Stek stykkene i olje til de har fått enn gyllen farge.

Tilbehør

  • Skjær potet i skiver og stek dem i olje til de er gjennomstekte.
  • Server laksesnitsel med stekte poteter og frisk salat, og gjerne en saus.
Kilde: godfisk.no Foto: Astrid Hals
Print