Meny
lam_i_dill_og_sitron
Dette minner om en god frikassé, men sausen er smakt til med dill og sitron. Sammen med grønnsaker som gulrot, kålrot, stangselleri, blomkål og purre, blir det god middag av det. 
Porsjoner4
Ingredieser
Saus
Fremgangsmåte
  • Kok opp vann og legg i kjøttstykkene. Kok opp på nytt og skum godt av kraften. Tilsett salt og la kjøttet trekke i ca. 45 minutter.
  • Skjær grønnsakene i biter og kok det med kjøttet de siste 10 minuttene.
  • Sil av kraften. Pisk maizena ut i litt vann og jevn sausen. Smak den til med salt, pepper, sitron, sukker og rikelig med hakket frisk dill.
Server retten med nykokte poteter.
    Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter