Lam-i-dill-og-sitron-1

Lam i dill og sitron

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Dette minner om en god frikassé, men sausen er smakt til med dill og sitron. Sammen med grønnsaker som gulrot, kålrot, stangselleri, blomkål og purre, blir det god middag av det. 
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann og legg i kjøttstykkene. Kok opp på nytt og skum godt av kraften. Tilsett salt og la kjøttet trekke i ca. 45 minutter.
  • Skjær grønnsakene i biter og kok det med kjøttet de siste 10 minuttene.
  • Sil av kraften. Pisk maizena ut i litt vann og jevn sausen. Smak den til med salt, pepper, sitron, sukker og rikelig med hakket frisk dill.
  • Server retten med nykokte poteter.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest