Lam i karrisaus

Lam i karrisaus
20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Lam i karrisaus

Peanøtter kombinert med sitron og tomat gir en fantastisk smak, som avrundes med karri. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Renskjær kjøttet, og del det i 3 cm store terninger. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Del chilien i to på langs, og fjern frøene og stilken. Finhakk chilikjøttet.
  • Skåld tomatene, dra av skinnet og fjern frøene. Hakk tomatkjøttet. Hakk eller mal peanøttene. Press saften ut av sitronen. Finhakk sitronskall fra 1/4 sitron. Rør sammen peanøttsmør og vann.
  • Varm olje på sterk varme. Brun kjøttet. Ha i løk, hvitløk og chili og fres videre.
  • Ha karri og peanøtter i gryten. Bland inn tomater og peanøttsmør. Smak til med salt. Kok opp, og la gryten trekke på svak varme til kjøttet er mørt, ca 45 min.
  • Legg retten på tallerkener. Pynt med bladpersille. Ris smaker godt til denne retten.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken