Lam i karrisaus

Lam i karrisaus

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Peanøtter kombinert med sitron og tomat gir en fantastisk smak, som avrundes med karri. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Renskjær kjøttet, og del det i 3 cm store terninger. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Del chilien i to på langs, og fjern frøene og stilken. Finhakk chilikjøttet.
  • Skåld tomatene, dra av skinnet og fjern frøene. Hakk tomatkjøttet. Hakk eller mal peanøttene. Press saften ut av sitronen. Finhakk sitronskall fra 1/4 sitron. Rør sammen peanøttsmør og vann.
  • Varm olje på sterk varme. Brun kjøttet. Ha i løk, hvitløk og chili og fres videre.
  • Ha karri og peanøtter i gryten. Bland inn tomater og peanøttsmør. Smak til med salt. Kok opp, og la gryten trekke på svak varme til kjøttet er mørt, ca 45 min.
  • Legg retten på tallerkener. Pynt med bladpersille. Ris smaker godt til denne retten.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest