Lam i nudler

Lam i nudler

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Lam hører ikke bare høsten og påsken til. Lam smaker like godt hele året. Dette nydelige kjøttet kan brukes i alle dine favorittretter. Hva med lam i nudler?
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær gulrot i tynne skiver, vårløk i ringer og paprika i staver. Finhakk ingefær og hvitløk.
  • Brun kjøttet på sterk varme i 3­ til 4 omganger. Sett det til side.
  • Stek grønnsaker sammen med ingefær og hvitløk.
  • Kok nudler etter anvisning på pakken.
  • Ha kjøttet tilbake i woken, tilsett soya- og chilisaus. Bland inn nudler og server.
  • Kok nudlene rett før servering, ellers klistrer de seg sammen.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest