Lam-med-byggryn-og-kaal-Lamb-with-barley-and-cabbage1-2-1

Lam med byggryn og kål

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?  
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell løken og del den i skiver. Skyll byggryn i rennende vann. Rens kålen og del i store båter.
  • Ha kjøtt, byggryn og grønnsaker i gryte og fyll med vann til 2-3 cm over råvarene.
  • Legg over lokk og la det koke ved lav varme i 50 minutter. Når kjøttet løsner fra beinet er retten ferdig til servering. Serveres med godt brød eller kokte poteter.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest