Lam og poteter i tomatsaus

Lam-og-poteter-i-tomatsaus1-1
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene, skyll og la vannet renne av. Stikk en kniv igjennom potetene.
  • Strø melet over kjøttet. Stek potetene i en kjele og legg de i en sil. mjolet over kottet. Stek løken til den blir myk, ikke brent og stek så kjøttet til det blir lysebrunt.
  • Tilsett vin og når det koker tilsett tomater, laurbærblader, timian, salt, pepper og tomatpure utblandet i en kopp varmt vann. Legg i potetene.
  • Hell i vann til det dekker kjøtt og poteter.
  • Kok opp og la det koke på lav varme under lokk ca. 40 minutter.
  • Server med sausen og valgfrie grønnsaker. Pynt med basilikum.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken