Lammeburger med eplecoleslaw

 

Lammeburger i pitabrød

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
En digg burger av lammekjøtt er kosemat. Denne serveres enkelt i et pitabrød med en frisk coleslaw.
PORSJONER6

Ingredieser

Lammeburger

Coleslaw

Fremgangsmåte

  • Ha lammekjøttdeigen i en bolle. Tilsett alle de tørre ingrediensene og bland godt. Finkutt løk og hvitløk og riv sitronskall. Bland dette inn i kjøttdeigen. Bland inn melken helt til slutt. La så deigen hvile i romtemperatur.
  • Kutt fine tynne strimler av kål, gulrot, rødløk og eple. Bland sammen resten av ingrediensene
  • Del lammekjøttdeigen i seks biter og lag burgerform på dem. Her er det fint hvis de blir ekstra flate siden de kommer til å trekke seg litt sammen ca. 1,5 cm. Stek burgerne på middelsvarme med olivenolje til de har fått en fin gyllen farge på begge sider. La hvile i 5 minutter.
  • Stek pitabrødene som anvist på pakken, Fyll dem med salat, lammeburger, coleslaw og grovhakket koriander
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest