Lammefilet med rødbetebulgur

Lammefilet-med-rodbetebulgur1-2-1

 

20-40 min, Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Lammefilet med rødbetebulgur

Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammet. 
PORSJONER4

Ingredieser

Rødbetbulgur

Fremgangsmåte

  • Brun fileten raskt i panne, etterstek i ovn på 125 °C i ca. 20 minutter (kjernetemperatur 65 grader).
  • Kok opp vann med buljongterning. Ha i bulgur, rødbeter og vårløk. La det småkoke under lokk i 15 minutter. Ta kjelen til side og la det hvile i 5 minutter. Rør med en gaffel og smak til med salt.
  • Kok aspargesen i lettsaltet vann i 1-2 minutter avhengig av tykkelsen.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter den siste uken