Lammefilet-med-rodbetebulgur1-2-1

 

Lammefilet med rødbetebulgur

20-40 min, Under 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammet. 
PORSJONER4

Ingredieser

Rødbetbulgur

Fremgangsmåte

  • Brun fileten raskt i panne, etterstek i ovn på 125 °C i ca. 20 minutter (kjernetemperatur 65 grader).
  • Kok opp vann med buljongterning. Ha i bulgur, rødbeter og vårløk. La det småkoke under lokk i 15 minutter. Ta kjelen til side og la det hvile i 5 minutter. Rør med en gaffel og smak til med salt.
  • Kok aspargesen i lettsaltet vann i 1-2 minutter avhengig av tykkelsen.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest