Lammefilet med sennepspoteter og salat

Lammefilet-med-sennepspoteter1-2-1

 

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Lammefilet med sennepspoteter og salat

Sennep smaker utrolig godt til lammekjøtt. Denne gangen er det potetene som bidrar med smaken.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun kjøttet raskt og etterstek det i ovnen på 125 °C i ca. 20 minutter til kjernetemperaturen er 65 ºC, rosastekt. Avkjøl og skjær det i skiver.
  • Skrubb poteter lett. Legg dem i en langpanne og vend inn sennep blandet med olje og presset hvitløk. Stek på 200 °C i ovn til de er helt myke (20 - 30 minutter, avhengig av størrelse på potetene).
  • Bland oliven, tomat og valnøtter i en bolle. Strø over urter og vend inn salat.
  • Anrett salat på en tallerken. Legg på kjøtt og sennepspoteter.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter den siste uken