Lammegryte-med-rotgronnsaker1-2-1
Til oppskriften

Lammegryte med rotgrønnsaker

Rotgrønnsaker har tradisjonelt vært mye brukt i Norge. De er gode og næringsrike. Lyst på en tradisjonsgryte med den gode kombinasjonen av lammekjøtt og rotgrønnsaker?  
Over 60 min
Enkel
Middag, Tradisjon
Norge
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm stekeovn til 200°C. Skjær grønnsaker i biter og fres dem gylne i smør i en jerngryte. Ta grønnsakene ut av gryten og brun kjøttstykkene.
  • Ha grønnsakene tilbake i gryten, hell på vann og hvitvin, tilsett salt, pepper og timian. Kok opp.
  • Legg på lokk og sett hele gryten i stekeovn. La den stå i ca. 1 1/2 time til kjøttet er mørt og slipper beina.
  • Serveres med salat og poteter.
Print