Lammegryte med urter

Lammegryte med urter

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Noen av de store grønnsakene, som løk, gulrot, purre og sellerirot, blir sammen med smakfullt norsk lammekjøtt til en klassisk lammegryte. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell poteter, gulrot, løk og sellerirot. Rens purre. Skjær alle grønnsakene i grove biter.
  • Bind en krudderbukett av de friske urtene.
  • Ha halvparten av oljen i en gyte. Brun køttet i gryta, og drys mel over. Tilsett salt, pepper, rosmarin, hvitløk, vann og krydderbuketten. La det småkoke i en times tid.
  • Varm resten av oljen i en annen gryte. Brun grøntsagerne i kjelen, slik at de får en lett farge, og ha dem over i kjelen med kjøtt.
  • La det småkoke til grønnsakene og køttet er mørt.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest