Meny
Lammegryte1
Med tomat, chili og koriander. En kvast eller to med frisk koriander kuttes i grove biter og drysses over maten når den er ferdig laget. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær opp kjøttet og grønnsakene.
  • Legg kjøttbitene i en kjele og dekk dem med vann. La det stå og småkoke under lokk til kjøttet er mørt, ca. 2-2,5 timer.
  • Finn fram en ny kjele og tilsett olivenoljen. Fres løk, gulrot, hvitløk, fennikel og chilipepper i oljen.
  • Tilsett tomatpuré og rør den inn i grønnsaksblandingen.
  • Tilsett det ferdigkokte kjøttet og kraften i grønnsakskjelen. Småkok alt i 10-15 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Tilsett plommetomater, persille og koriander rett før servering.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter