Lammekarbonader-med-tomatsalat

Lammekarbonader med tomatsalat

Med noen saftige snarlagede lammekarbonader sikrer du en nydelig kjapp hverdagsmiddag med masse smak. Enkelt og veldig godt.
Tid: 20 -40 min
Grad: Middels

Ingredienser

Porsjoner: 4

Lammekarbonader:

Tomatsalat:

Skriv ut

SLIK GJØR DU

  1. Elt lammekjøttdeig med salt, pepper og potetmel. Rør til slutt inn vann, tørket timian og finhakket løk.
  2. Form deigen til 8 store, flate karbonader. Bruk en kniv og hakk et rutemønster på overflaten av karbonadene. Krydre dem med litt salt og pepper.
  3. Stek karbonadene i en varm stekepanne med margarin i et par minutter på hver side, til de har fått en fin farge. Skru ned temperaturen og etterstek ved svak varme 2-3 minutter.
  4. Del tomatene i to og rødløk i skiver, bland inn ruccula og dryss over olivenolje og krydder.
  5. Server med grovt brød og rømme.

Kilde: matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen