Lammekarbonader-med-tomatsalat

Lammekarbonader med tomatsalat

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Med noen saftige snarlagede lammekarbonader sikrer du en nydelig kjapp hverdagsmiddag med masse smak. Enkelt og veldig godt.
PORSJONER4

Ingredieser

Lammekarbonader:

Tomatsalat:

Fremgangsmåte

  • Elt lammekjøttdeig med salt, pepper og potetmel. Rør til slutt inn vann, tørket timian og finhakket løk.
  • Form deigen til 8 store, flate karbonader. Bruk en kniv og hakk et rutemønster på overflaten av karbonadene. Krydre dem med litt salt og pepper.
  • Stek karbonadene i en varm stekepanne med margarin i et par minutter på hver side, til de har fått en fin farge. Skru ned temperaturen og etterstek ved svak varme 2-3 minutter.
  • Del tomatene i to og rødløk i skiver, bland inn ruccula og dryss over olivenolje og krydder.
  • Server med grovt brød og rømme.
Kilde: matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen