Meny

Lammekjøtt med fennikel og tomat

Lammekjott-med-fennikel-og-tomat-1

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Lammekjøtt med fennikel og tomat

PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i terninger. Varm oljen i en panne og brun kjøttet på alle sider. Tilsett løken og la det surre med noen minutter. Dryss over salt og pepper. Tilsett tomatene og la det småkoke i ca. 30 minutter. Tilsett litt vann hvis nødvendig.
  • Kok i mellomtiden fennikelene i lettsaltet vann i ca. 20 minutter. Sil av kokevannet og ta vare på 2 dl av det.
  • Ha fennikelen over i gryta med kjøttet og hell over 2 dl av kokevannet. La alt trekke på svak varme til kjøttet er mørt. Om ønskelig kan man jevne retten med litt maisenna utrørt i litt kaldt vann.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Serveres med brød eller pasta.
  • * utrørt i litt kaldt vann
Kilde: matprat.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også